Originele Mini Cooper velgen

Met Mini Cooper velgen is de auto mooi te stylen. Uitzonderlijk is dat er voor de Mini Cooper naast zwarte ook witte velgen te verkrijgen zijn, wat de auto een opvallende verschijning maakt. Het merendeel van de lichtmetalen velgen zijn immers metaalkleurig. Lichtmetalen velgen hebben meer voordelen dan mooi. In deze tekst niet alleen aandacht voor het verbeteren van het aanzien van de Mini Cooper, maar ook visie op veiligheid. Daarbij maken het hebben van goede banden en velgen de Mini Cooper zuiniger, dus beter voor het milieu. Lees verder over het stylen van de Mini Cooper, en het veiliger en zuiniger maken van de Mini.

Banden en velgen, een vitaal onderdeel van de auto

Rond de Mini Cooper velgen moeten goede banden zitten. Deze moeten op de juiste druk staan en passend bij het seizoen. Ook de winterband kan, anders dan de meeste mensen denken, rond de lichtmetalen velg. Vroeger werden velgen aangetast door pekelzout, de velgen van nu hebben een oppervlakte behandeling gehad waardoor de lichtmetalen velgen bestand zijn tegen winterse omstandigheden. Het totaal, banden en velgen dienen goed in orde te zijn. Het hebben van goede banden en velgen onder de Mini Cooper verbeteren de wegligging en verkorten de remweg, naast dat de auto zuinig is en weinig geluid maakt.

Lichtmetalen velgen naar ieders stijl en smaak

Uniek bij Mini Cooper velgen zijn dus de kleuren, maar ook de vorm kan zeer bijzonder zijn. Nu is een Mini Cooper al een auto wat goed gaat met dat extra accentje van bijvoorbeeld; met striping de auto een sportief uiterlijk geven. Lichtmetalen velgen kunnen dan de Mini volledig maken tot dat leuke sportieve model, of anders een opvallende auto. Naast de factor mooi is het ook belangrijk om voor lichtmetalen velgen te kiezen. Bij stalen velgen krijgen de remmen en banden minder koeling dan bij lichtmetalen velgen. De auto is ook iets zuiniger, goede banden en velgen hebben is uiterst belangrijk.