Baccara rozen bestellen voor verschillende gelegenheden

Gekleurde rozen

Wil jij een uniek cadeau met rozen geven, maar heb jij liever geen standaardkleuren? Dan zijn de Black Baccara rozen perfect voor jou. Deze Baccara rozen hebben namelijk een prachtig uiterlijk met een mooie dieprode kleur. De Black Baccara rozen hebben een mooie dieprode kleur met aan de buitenkant haast zwarte blaadjes. Zo krijg jij een unieke bloemenknop die je niet ergens anders gaat vinden. De Black Baccara rozen zijn perfect voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, trouwdag of andere speciale dag.

Zakelijk Baccara rozen bestellen

Ook voor het zakelijke gebruik, zijn Baccara rozen heel geschikt. Wanneer jouw bedrijf een wat donkere huisstijl heeft, kun jij deze rozen perfect geven bij veel zakelijke gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum van een medewerker. Met een bos Baccara rozen laat je zien dat je hem of haar waardeert en hoopt dat diegene nog lang bij jou in dienst zal zijn. Ook voor een pensioenfeestje kun jij deze bos rozen geven. Hiermee laat je zien dat je dankbaar bent voor al het werk wat hij of zij in jouw bedrijf heeft gestoken en wens je diegene een mooi pensioen toe.

Baccara rozen verzorgen

De Black Baccara rozen zijn sterke rozen, maar hebben net zoals andere rozen wel een goede verzorging nodig om zo lang mogelijk mooi op de vaas te kunnen staan. Hieronder staan een aantal goede tips, waarmee jij mogelijk nog langer kunt genieten van deze Baccara rozen. Haal de rozen zo snel mogelijk uit de doos en snijd de stelen schuin af. Het is belangrijk om dit met iets scherps te doen, omdat anders de vaten kunnen dichtknijpen. Maak een vaas goed schoon om zo min mogelijk bacteriën bij de rozen te krijgen. Verwijder om deze reden ook bladeren die in het water hangen. Ververs het water na een week en doe er ook opnieuw rozenvoeding bij, voor de beste resultaten.