Lokale SEO bleek geen zorg maar een uitkomst

Lokale SEO

Lokale SEO

Ik ben al jaren een ZZP’er maar over online scoren had ik nooit echt nagedacht. Ik heb altijd wel klanten gehad en mijn inkomsten zijn nooit gedaald. Toch bleek er meer in te zitten, dat hele ondernemen. Een vriend vertelde mij over lokale SEO. Ik had geen idee wat dat was, maar wil het graag verder vertellen nu ik het weet. Lokale SEO is namelijk geen zorg maar een echte uitkomst voor je bedrijf.

Lokale SEO

Als we ons bezig houden met lokale SEO, betekent dat dat je website hoger in de zoekresultaten staat wanneer er in de buurt wordt gezocht. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een bakkerswinkel? Wil je hoger scoren op ‘bakker Arnhem’, dan is lokale SEO de uitkomst. Hoe het precies werkt weet ik natuurlijk ook niet, dat is niet mijn tak van sport. Maar regiopromotor is daarentegen wel degene die je hier meer over kan vertellen. Als je wilt kunnen zij jouw hele online reputatie verbeteren wat er uiteindelijk voor zorgt dat je meer klanten krijgt. Hier kunnen geen concrete cijfers aan verbonden worden, maar ik weet wel dat het de investering waard is.

Lokale SEO

ZZP’er of klein bedrijf

Als ZZP’er heb ik geen personeel, dus ook geen marketing afdeling. Hetzelfde geldt vaak voor kleine bedrijven. We hebben geen personen binnen ons bedrijf die de marketing of online marketing verzorgen, dus moeten we het elders zoeken. Om hier zelf tijd in te gaan steken is zonde. Die tijd kun je namelijk beter besteden aan je eigen expertise. Wat ik dus aanraad is het bespreken van je opties bij bedrijven als Regiopromotor.