Mooie occasion Etten-Leur

Ik ben het nieuwe jaar goed begonnen, ik heb namelijk een mooie occasion Etten-Leur gekocht. Bij autobedrijf Tangeman hadden ze een leuke Renault Clio staan waar ik al langere naar op zoek was. Was al bij verschillende garages langs geweest en genoeg leuke auto’s gezien, alleen werd ik van de prijs alles behalve vrolijk. Tot ik bij autobedrijf Tangeman een mooie Renault zag staan. Deze garage verkoopt hoofdzakelijk auto’s van het merk Renault, maar mocht je op zoek zijn naar een ander merk dan is dat geen enkel probleem.  occasion Etten-Leur

Een erkend bedrijf

Om er zeker van te zijn dat je bij autobedrijf Tangeman een goede auto koopt heeft te maken met het feit dat deze garage is aangesloten bij de Bovag. Hier kan je vanuit gaan dat alle auto’s onder strenge kwaliteitseisen zijn nagekeken. Tevens zijn zij aangesloten bij Nationale Autopas, Renault Parts en de Vereniging van Renault Specialisten (VSR).

Ik ben in ieder geval dik tevreden over deze garage en natuurlijk over mijn auto. Ondanks dat het een occasion is rijdt deze Renault super en de prijs was voor mij helemaal geweldig. Tegen de tijd dat ik deze auto weer in wil ruilen voor een andere auto dan ga ik beslist weer bij autobedrijf Tangeman kijken.