Raamhor bestellen doe je hier

Een raamhor is een perfect product om te genieten van de buitenlucht in je huis, zonder dat er vliegen, muggen, bijen en andere insecten je huis in komen. Een raamhor bestellen die perfect aansluit op je raamkozijn is belangrijk, omdat deze insecten anders alsnog naar binnen kunnen komen. Kies er daarom altijd voor om een kwalitatieve raamhor te bestellen bij een professionele verkoper die weet waar op gelet moet worden bij het gebruiken van een raamhor. Vliegengordijnencenter.nl levert al jaren de juiste raamhorren die passen bij elk huishouden, hoe groot of klein je ramen ook zijn. Zelfs in hartje zomer kun je voortaan je ramen wagenwijd openzetten zonder dat er kleine insecten rond je hoofd gaan vliegen of je prikken. 

Eenvoudig ophangen en weer verwijderen

Het plaatsen van raamhorren is geen kunst. Iedereen kan de raamhor aan zijn/haar kozijn monteren en deze op de juiste manier ophangen zodat insecten er niet tussendoor kunnen kruipen. Al direct wanneer de raamhor geplaatst is, merk je al dat het qua belevenis niets uitmaakt. De raamhor houdt alleen insecten tegen, terwijl jij nog wel de frisse buitenlucht in je huis hebt. Begint het weer kouder te worden en heeft de raamhor niet veel effect meer? Dan kun je deze op dezelfde manier als dat je hem ophing weer verwijderen en opbergen. Zo zit de raamhor niet onnodig in de weg, maar kun je deze wel weer in de volgende warme periode opnieuw gebruiken. 

Op maat gemaakt

Bij vliegengordijnencenter.nl worden je raamhorren op maat gemaakt, zodat deze perfect om je kozijn heen passen. De raamhor sluit perfect aan en jij kunt genieten van alle gemakken die hierdoor zijn ontstaan. Wil je hulp hebben bij het opmeten van de juiste maten voor je raamhor? Vraag deze dan aan de specialist van vliegengordijnencenter.nl of volg de meetinstructies op de website. Een op maat gemaakte raamhor die zijn werk perfect uitvoert vind je alleen bij vliegengordijnencenter.nl.