3 tips om opdrachten te vinden als freelance financieel professional

freelancer

Als freelance financieel professional heb je veel vrijheid en verdien je waarschijnlijk meer per uur, maar je zult wel steeds zelf opdrachten moeten vinden. Nu kun je via op internet zoeken naar ‘freelance financieel gezocht’ en dan kom je vast wel een aantal interessante vacatures tegen. Alleen is het natuurlijk nog fijner als mensen op zoek gaan naar jou. Maar hoe zorg je er nu voor dat zij jou vinden en je willen inhuren? In dit artikel geven we drie tips om opdrachten te vinden als freelance financieel professional.

Tip 1: Breid je Linkedin profiel uit

Veel bedrijven en recruiters zoeken naar financieel professionals via LinkedIn. Het is dan ook belangrijk om jouw LinkedIn profiel up to date te houden en uit te breiden. Schrijf een goede samenvatting en vraag anderen om je aan te bevelen.

Tip 2: Maak je eigen website

Een eigen website is niet per se nodig, maar het staat wel professioneel. Hiermee vergroot je ook weer je online zichtbaarheid.

Tip 3: Ga netwerken

Als je een uitgebreid netwerk hebt, zul je waarschijnlijk veel sneller aan opdrachten komen. Bezoek daarom netwerkevents en maak nieuwe connecties op LinkedIn.