Waarom een asbeeld kopen?

Asbeeld kopen

Een asbeeld kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Een asbeeld is namelijk bedoeld als beeld voor iemand die is overleden en is gecremeerd. Het as wat hier van vrij komt kan je dan in het beeld doen. Hierdoor heb je alsnog een klein stukje van je geliefde dicht bij je. Dit is een mooie manier om iemand te herdenken. Zo kan je een ruimte inrichten naar de geliefde persoon of het asbeeld in een speciale ruimte zetten. 

Wanneer je dit doet is het wel handig om te weten wat voor soort asbeeld je graag wilt hebben. 

Asbeeld kopen

Soorten asbeelden

Een asbeeld kopen kan op verschillende plekken. Zo kan het zelfs zijn dat de locatie waar jouw geliefde persoon gecremeerd is, ook deze beeldjes aanbiedt. 

Je kan voor een beeld kiezen die jij mooi vindt maar ook iets wat de persoon juist mooi had gevonden of voor stond. Was het lievelingsdier een vlinder? Neem dan bijvoorbeeld een vlinder asbeeld. Wanneer het geliefden waren en onafscheidelijk, zijn er ook speciale asbeelden waar as in kan van twee verschillende personen. 

Het is misschien niet leuk om over na te denken, maar je kan ook al een asbeeld uitkiezen voordat je overlijdt. Kijk anders eens online naar het aanbod.