Een urn kopen ter nagedachtenis aan jouw dierbare

Urn kopen

Om een dierbare een mooi plekje te kunnen geven, kun je hiervoor een urn kopen. Dit is speciaal bedoeld om de as van de dierbare in te kunnen bewaren, zodat je deze kunt gedenken. Je zal de dierbare hierdoor altijd dicht bij je hebben. Bij de Assieraden Shop vind je een uitgebreid assortiment aan urnen. Er zijn urnen voor dierbaren, maar bijvoorbeeld ook voor huisdieren. Dit zijn dan ook wel mini urnen, omdat deze kleiner zijn dan urnen die je normaal gesproken ziet. 

Urn kopen

Wat zijn de opties?

Qua mogelijkheden voor urnen zijn er bij de Assieraden Shop diverse materialen om uit te kiezen. Voor alle materialen behalve messing en keramiek is het mogelijk om de urn te laten graveren. Dit zal worden gedaan door een edelsmid. Bovendien zijn er veel opties wat betreft het ontwerp van de urn. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om een urn in de vorm van een roos te kiezen? Bovendien zijn er urns die tegelijkertijd ruimte bieden voor een waxinelichtje. Zo kun je altijd een kaarsje aansteken voor en bij de dierbare. 

Wat betreft het uitkiezen van een urn kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Mocht je er niet helemaal uitkomen, ben je meer dan welkom om de winkel om advies of hulp te vragen.