Notenmix kopen met veel mogelijkheden

Notenmix kopen

De perfecte notenmix kopen kan nog wel eens een uitdaging zijn. Vaak zijn er niet veel mogelijkheden, maar dat is niet het geval bij De Notenkraam. Hier kun je namelijk zowel ongebrande als gebrande kopen. Tegenwoordig is het heel normaal om super gezond te eten en daar geven zij je alle mogelijkheden voor.

De keuze is reuze Notenmix kopen

Je kunt er niet alleen maar notenmix kopen, maar bijvoorbeeld ook muesli. Deze is samengesteld uit verschillende dingen die stuk voor stuk gezond zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan havermout met gedroogde vruchten zoals cranberry. Ook kun je er bakproducten vinden zoals havermeel, kokosolie en pijnboompitten. Vooral die laatste zijn daar veel goedkoper dan op alle andere plekken waar ik ze ooit gekocht heb. Vaak betaal je voor een klein bakje al snel 5 euro en hier betaal je voor 200 gram nog geen 4 euro. Dat scheelt een hele hoop, wat je dan weer kunt uitgeven aan andere leuke of lekkere dingen.

Sneller dan snel

De bezorging is onwijs snel, je hebt het meestal de volgende dag in huis. De enige uitzondering is bij bestellingen in het weekend, deze ontvang je op maandag of dinsdag. Neem dus snel een kijkje op de website om alles te zien!