Super diner restaurant Den Bosch

Goed-eten

Kom gezellig eten bij diner restaurant Den Bosch de 7evenden Hemel. Hier kan je lekker genieten van alle lekkere gerechten die hier door de keukenbrigade worden bereid. Dit restaurant is midden in het centrum te vinden en hier is het altijd druk. Ben je van plan om hier te komen eten, dan doe je er goed aan om een tafel te reserveren. Dit is online mogelijk, maar natuurlijk kan je ook bellen voor een tafel. Echter kan je niet reserveren voor een plekje op het terras.

Heerlijk gegeten in dit restaurant

Omdat ik vrij dicht in de buurt van dit bedrijf werk, loop ik hier regelmatig even naar binnen voor een broodje of iets anders. Vaak zit het hier vol en is het altijd gezellig. Zowel voor de lunch, het diner maar ook voor een borrel kan je hier goed terecht.

Het leuke aan dit bedrijf is dat je de kok in de keuken aan het werk kan zien. Na een grote verbouwing is ervoor gekozen om een open keuken te maken. Vanaf de vanaf de Chef Table’s heb je het beste uitzicht op de keuken. Je kan dit bij de reservering van een tafel doorgeven, dat je het liefste hier wilt zitten.