Facebook voor nagelstylisten 

Chatkracht - Livechat

Tegenwoordig wordt er massaal gebruik gemaakt van social media. Facebook is hierbij een belangrijke programma. Ondertussen maken er al 2,32 miljard mensen gebruik van dit programma. Dit zijn dus erg veel mensen! Op Facebook kun je verschillende content posten. Zo kun je foto’s en video’s maken, maar je kunt ook gewoon een tekst of bericht plaatsen. Ook voor nagelstylisten is het een meerwaarde om gebruik te maken van een programma zoals Facebook. Zo kun je mensen informeren over openingstijden, acties, afspraken inplannen, nieuwe producten, coronamaatregelen en nog veel meer. Erg handig voor een nagelstylist dus! Onder de berichten worden vaak vragen gesteld. Deze vragen kunnen wij beantwoorden voor het bedrijf. Dit kan enorm veel tijd schelen!

Waarom Facebook?

Veel verschillende bedrijven maken gebruik van Facebook Niet alleen de bedrijven hebben accounts op Facebook, maar Facebook is ook geschikt voor alle doelgroepen. Dit maakt Facebook zo aantrekkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld eventuele acties die er die week gelden plaatsen op Facebook! Plaats hier een video of foto van en vermeldt de nodige informatie. Dit is aantrekkelijk voor de (potentiële)klanten. Zij kunnen dit delen of aan vrienden laten zien dat zij willen komen voor die actie! Zo vergroot je de naamsbekendheid van het bedrijf en vergoot je ook je eigen klanten die de webshops bezoeken.

Wat kan Chatkracht bieden?

Nu is de vraag wat Chatkracht kan doen voor jou op de Facebookpagina. De chatspecialisten gaan het account van de webshops beheren. Chatkracht kan de posts maken, binnenkomende vragen of opmerkingen van mensen onder de foto’s beantwoorden. Het kan allemaal! Chatkracht kijkt graag met je naar de verschillende mogelijkheden om je bedrijfspagina op Facebook up-to-date te houden. Wij kunnen vragen beantwoorden via Facebook Messenger  Dit kan op verschillende manieren: Chatkracht kan adviseren, informeren of verlichten. Chatkracht helpt je graag om jouw bedrijf en online klantenservice een niveau hoger te tillen. Een groot voordeel is ook dat je veel meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Wij beheren het account, dus geen onnodige stress meer voor de winkel! Neem contact op omtrent de mogelijkheden om je klantenservice uit te besteden.