Het notariskantoor in Veldhoven

notariskantoor Veldhoven

Lexperience, een notariskantoor in Veldhoven, heeft veel kennis in huis. Zij zijn vooral gespecialiseerd voor ondernemers en in nalatenschappen voor particulieren. Niks is zeker in het leven en daarom is het beter om deze stap voor te zijn. Hoe leuk je ook met jouw partner om gaat, dit kan in de loop van de jaren veranderen. Daarom is het verstandig om alle zaken eens goed naast elkaar te leggen, of het allemaal wel zo goed geregeld is.

Zo hebben wij besloten om te trouwen onder huwelijkse voorwaarden. Vooral om dat ik een eigen zaak had en er zeker van wilde zijn om deze te kunnen houden, mocht deze relatie mislopen.

Een afspraak bij het notariskantoor in Veldhoven

Omdat wij van plan waren om het huwelijksbootje in te stappen, hebben wij een afspraak bij de notaris gemaakt. Wij waren erover eens dat er verschillende zaken vast moesten komen te staan, voordat wij gingen trouwen. Mocht het ooit spaak lopen en dat weet niemand van tevoren, kan er geen ruzie komen over bepaalde eigendommen. Trouwen betekend niet altijd dat alle lusten en lasten gedeeld gaan worden. Inmiddels staat alles op papier en staat er niets meer in de weg om te gaan trouwen.