Heerlijk verkoelend, rieten hoedje

Bekijk het rieten hoedje bij Hatland. Op de website zie je dat Hatland een rieten hoedje voor iedereen heeft, met als voorbeeld; de Yuran is echt voor een heer terwijl de Ocillia die charmante hoed voor een dame is. Hoeden van stroriet hebben zich bewezen. Al eeuwenlang dragen in veel warme landen arbeiders en boeren hoeden van stroriet om geen zonnesteek op te lopen. Het rieten hoedje is niet kwetsbaar in de betekenis van vies worden, mocht je even de hoed terug recht zetten terwijl je handen vies zijn van het werk, dan zal dat anders dan bij een wit petje geen probleem zijn.

Hatland heeft meer voor de zomer

Het rieten hoedje is dus echt een klassieker. Maar de tijd heeft niet stil gestaan, er zijn meer materialen uitgevonden om in de zomer het hoofd koel te houden. Het mooie is dat jij nu de keuze hebt, wat is de opzet van de zomerhoed, en wat vindt jij mooi? Een voorbeeld van ander materiaal is UPF50+ een hoed die optimale bescherming geeft tegen schadelijk zonlicht. Maar ook een hoedje van katoen is leverbaar. Daarnaast heeft Hatland ook nog petjes voor de zomer, een pet van UPF50+ is leverbaar. Er is dus veel meer dan enkel het rieten hoedje als je iets zoekt voor de zomer.

Hoeden, petten en mutsen, hoofddeksels voor ieder seizoen

Hatland heeft hoofddeksels voor het hele jaar rond. Je kunt er terecht voor een wollen pet, maar ook voor een vissershoedje. Dat is immers dat leuke hoedje wat je vaak kan dragen, het is niet voor bij extreme kou of hitte wat in Nederland vaak het geval is. Stijlvol is voor de herfst de schipperspet voor vrouwen, maar ook een trilby hoed voor de man. Chique is een gleufhoed, en dat kan trilby zijn. Kortom, Hatland heeft hoeden en petten voor hem en haar, voor de zomer, herfst, winter, en lente. Bekijk de collectie op de website.