Hotspots voor lekker eten in Nijmegen en omstreken

Diner

Lekker eten in Nijmegen kan op tal van verschillende plekken! Niet alleen bieden de Nijmeegse restaurantjes de lekkerste gerechten, ook geniet je van de gezellige sfeer in de binnenstad. Met name in de zomermaanden is het erg druk op straat, kun je heerlijk op de terrasjes van deze restaurants zitten en is de sfeer gemoedelijk. Dit betekent echter niet dat het er in de herfst of winter minder gezellig is! Tijdens de koudere dagen trekt men massaal naar binnen, waar de knusse inrichting van deze hotspots voor een minstens zo gezellige sfeer zorgt. Naast de restaurantjes in Nijmegen zelf, kun je ook net buiten Nijmegen naar mogelijkheden zoeken om heerlijk te dineren met het gezin.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen doe je bij deze restaurants

Een goed voorbeeld van een hotspot die lekker eten in Nijmegen aanbiedt, is Helden. Het leuke aan dit restaurant is dat er jongeren werken, die een nieuwe kans verdienen! Zij zijn om verschillende redenen op straat komen te staan, hebben geen werk, enzovoorts. Doordat Helden hen een baan aanbiedt, hebben ze de kans om weer terug te komen in de maatschappij.

Naast Helden in Nijmegen, vind je net buiten Nijmegen een heerlijk steakhouse in Berg en Dal. Dit steakhouse draagt de toepasselijke naam “Le Steak” en biedt de lekkerste gerechten. Het steakhouse is zowel voor ouderen, als voor jongere kinderen zeer geschikt.

le steak

Bepaal vooraf welke keuken je wenst

De diversiteit aan restaurants in en rondom Nijmegen maakt het niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken. Om die reden is het verstandig om vooraf voor jezelf te bepalen, uit welke keuken je wilt eten. Ga je voor een Grieks avondje, of wil je wellicht weer eens Chinese gerechten proberen?

Tip: in de weekenden kan het druk zijn! Zorg daarom dat je een plekje gereserveerd hebt voor het gezelschap, waarmee je wilt gaan dineren.

 

 

Meer verhalen