logo

Over het bedrijf

Rijlessen Leusden? Snel de weg op kunnen op een professionele manier? Rijlessen Leusden Rijschool Wietse begeleiden klanten op een positieve, leuke, gezellige en uiteraard goede manier naar het rijbewijs toe! Rijplezier staat centraal.
Rijschool Wietse hanteert een persoonlijke aanpak, want iedereen heeft een andere soort kwaliteit en doet er langer of korter over. Het pakket passen wij ook aan aan de wensen en behoeften van de klant. Ieder onderdeel wordt uitvoerig behandeld in het tempo dat past bij de leerling.

Mijn ervaringrijles

Rijlessen Leusden Rijschool Wietse, is een fijne en professionele rijschool die mij heeft geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik had wat pech met mijn theorie en ik heb hierdoor 1 maand niet gelest. De eerstvolgende les ging het persoonlijk heel slecht, maar door rijschool Wietse heb ik vertrouwen gekregen in mezelf en ben ik de tweede volgende les met veel moed de auto in gestapt. Dit ging super goed weer. Ik heb door rijschool Wietse veel vertrouwen in mezelf gekregen. Ook de lessen zijn heel gezellig, maar uiteraard wel serieus, dat vind ik persoonlijk ook belangrijk. Wil jij ook een professionele rijschool? Benader dan Rijkessen Leusden Rijschool Wietse.