Door ruwheid niet te gebruiken

Stralen

Een tijd geleden hebben wij contact gehad met RVS Finish. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het stralen van diverse materialen. Bijvoorbeeld de ruwheid van een stuk metaal, kunnen zij behandelen zodat deze als een glad oppervlakte aan gaat voelen.

Voor ene bestaande klant van ons hadden wij de opdracht gekregen om een metalen bank te maken. Normaal draaien wij hier onze handen niet voor om. Het ontwerp was zo klaar alleen de afwerking lukte ons niet. Want het materiaal was zo ruw, dat je dit niet in gebruik kon nemen. Meteen een afspraak gemaakt met RVS Finish en zij hebben ons bijzonder goed geholpen.

Geen ruwheid meer te bekennen

Nadat wij de bank naar dit bedrijf hadden gebracht zijn de medewerkers aan de slag gegaan. In speciale pakken gehesen, die hun beschermen tijdens het stralen, zijn wij aan de slag gegaan. Bijzonder secuur zijn alle scherpe randen aan de bank weggehaald en het resultaat ziet er prachtig uit.

RVS Finish heeft diverse diensten die zij kunnen leveren. Denk aan polijsten, slijpen, glasparel polijsten en nog veel meer. Wil jij op de hoogte blijven over de in en outs van dit bedrijf, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.