Ik zocht een gasfles propaan

HeaderOKGAS-1140x323Nu dat we de troste eigenaar zijn van onze eigen caravan op de camping was ik hoognodig op zoek naar een gasfles propaan. Het bereiden van het eten gebeurd daar met propaan maar helaas konden we nu niks bereiden. Enige mogelijkheid wat we konden doen was magnetron maaltijden eten maar dat heb je na 1 dag ook weer gehad. Door op het internet te gaan zoeken naar een gasfles welke we kunnen gebruiken ben ik terecht gekomen op de website van Nefco. 

Een glasfles gevuld met propaan is zeer zeker handig te gebruiken op een camping. Bij hun op de website viel het mij wel op dat er meer gebruik wordt gemaakt van propaan als op een camping. Bij Nefco is het trouwens een stuk goedkoper als dat ik elders gezien had waardoor ik dan ook ervoor heb gekozen om bij hun te bestellen.

Al met al is hun service wat verleend wordt ideaal. Ik hoefde dan ook niet lang te wachten tot de gasflessen werden bezorgd.
Doordat de kosten bij hun een stuk lager zijn als dat ik elders gezien had heb ik bij hun besteld. Achteraf gezien ben ik daar maar al te blij mee!