Liu Jo schoudertas

In 1995 is het Italiaanse merk Liu Jo opgericht in door twee broers. Het merk maakt tassen en accessoires voor de moderne en modieuze vrouw en richt zich op het realiseren van een elegante uitstraling. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Liu Jo. Kate Moss is vertegenwoordiger van het merk en zet daarmee de toon voor de look die Liu Jo wil uitdragen naar het publiek. Met een Liu Jo schoudertas creëer je een moderne en elegante look met een product van kwaliteit om je arm.

Boston Bag of Hobo Bag

Elk seizoen introduceert Liu Jo een nieuwe, verrassende collectie. De serie is altijd vrouwelijk en dynamisch. Met een Liu Jo schoudertas kom je als vrouw of jongedame elegant voor de dag. Behalve de look van elegantie en hoge kwaliteit, is een Liu Jo schoudertas ook praktisch. De collectie van Liu Jo bestaat uit vrolijke kleuren en mooie materialen. Op de website van The Little Green Bag kun je drie Liu Jo schoudertassen vinden. Dit zijn een blauwe of zwarte Hobo Bag of de legergroene Boston Bag. De laatste heeft een iets modernere look door het strakke design.

Unieke identiteit

Iedere Liu Jo schoudertas is uniek en heeft een eigen identiteit. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en te letten op de kleinste details kan dit gerealiseerd worden. Dit is ook waarom de producten elegant en verfijnd ogen. Je kunt je Liu Jo schoudertas online bestellen of bekijken in één van de winkels in Rotterdam, Delft of Vlaardingen.