Infraroodcabine voor leuke prijzen!

Infraroodcabine

InfraroodcabineIk ben er pas geleden achter gekomen wat een infraroodcabine prijzen is en daar ga ik vandaag wat over vertellen. Ik vind het zelf erg lekker om in de sauna te gaan en dit doe ik dan ook regelmatig. Ik ga zelf vaak naar verschillende sauna’s en pas geleden ben ik bij een vriendin thuis in de sauna gegaan. We gaan altijd samen naar de sauna en de laatste keer vertelde ze dat ze er zelf een wilde kopen.

Ze vertelde dus dat ze er zelf een wilde kopen en nog geen week later had ze de sauna al in huis. Dit was niet zomaar een sauna, dit was namelijk een infraroodsauna. Ik had zelf geen idee wat dit was maar volgens haar was dit nog beter voor je. De warmte dringt namelijk dieper door in het lichaam, en zorgt dat het bloed sneller gaat circuleren. Buiten dat ligt de gemiddelde temperatuur maar tussen de 40 en 60 graden.

Een aanrader!

Mijn vriendin nodigde me pas geleden uit om bij haar thuis in de sauna te gaan. Ik was erg benieuwd en ik had hoge verwachtingen. Deze verwachtingen werden gelukkig ook waargemaakt. Ik vond het namelijk super lekker en het gaf mij een enorm ontspannen gevoel, ik ga dit zeker vaker doen!