Luxlight, uw specialist in het plaatsen van lessenaarsdaken

Lessenaarsdak

Ben je opzoek naar een familiebedrijf die samen met jou op zoek gaat naar de perfecte oplossing voor jouw huis? Dan ben je bij Luxlight aan het goede adres. Luxlight heeft meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van daken en lichtstraten en doen dit met brabantse nuchterheid en transparantie. Een Luxlight Lessenaarsdak zal uw huis weer laten stralen!

Lessenaarsdak

Wat zijn de kosten voor een lessenaarsdak?

De kosten voor het plaatsen van een lessenaarsdak heeft uiteraard met meerdere factoren te maken. Zo is de grootte van het dak van grote invloed, maar ook het materiaal. Dakpannen zijn een populaire optie. Betonpannen kosten gemiddeld rond de 30 à 40 euro per m². Keramische dakpannen zijn duurder, zo tussen de 40 à 60 euro. Inclusief plaatsingskosten moet je uitgaan van 55 à 65 euro per m².

Wil je liever een leien lessenaarsdak? De kosten hiervoor zijn ongeveer 65 à 75 euro per m² voor het leggen van kunstleien. Wil je echt natuurleien, dan moet je uitgaan van 110 à 120 euro per m².
Een derde optie is een rieten lessenaarsdak. Dit geeft een unieke uitstraling aan je huis maar kost wel een paar centen extra. Zo ben je voor het leggen van een rieten dak tussen de 75 95 euro per m² kwijt, afhankelijk van de gekozen details.