Tip: dakdekker Nieuwegein

dakdekker Nieuwegein

Afgelopen maand hebben wij op het internet gezocht naar dakdekker Nieuwegein. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwamen wij uit bij Koetze Dak en Loodgieter. Een goede kennis van ons refereerde al een keer naar dit bedrijf. Zo zou dit een zeer professioneel bedrijf zijn en uitsluitend werken met professionele materialen. Wij hebben hen toen inschakelt en dit met enorme tevredenheid. 

Dak reparatie

De dakdekker uit Nieuwegein levert echt topkwaliteit. Het vakmanschap druipt ervan af. Ze weten precies wat ze moeten doen en voor dat je het weet is het probleem al verholpen. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Je kunt het terecht voor; bitumen, zinkwerk, loodwerk, houtrot, dak reparatie of renoveren, algemeen onderhoud, regenpijpen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij kunnen je helpen. Het is daarom ook ideaal als je weet dat zij deze service professioneel kunnen aanbieden. 

Naast Nieuwegein leveren zij ook diensten in Woerden en Houten. Mocht je in deze regio op zoek zijn naar een professioneel? Informeer dan bij Koetze Dak en Loodgieter voor een offerte. Dit kan telefonisch en per mail.