Meijer Industrial Woodcoatings

logo

Over het bedrijf

Meijer Industrial Woodcoatings, beidt de beste wood coatings aan. Zij zijn al meer dan 16 jaar actief als groothandel van

verfverf voor de meubelindustrie en hebben daardoor erg veel ervaring. Als je iets wilt verfen zijn er onmogelijk veel opties en het bedrijf kan vertellen welke verf de perfecte gewenste effect kan geven aan een ruimte of een product. Meijer Industrial Woodcoatings zijn steeds weer op ontdekingsreis naar nieuwe effecten. 

Kwaliteit en veiligheid is heel belangrijk volgens het bedrijf, daarom verfen ze ook met krasvrije verf, zodat er niets snel beschadigd wordt en de verf bevat brandveilige eigenschappen. Alle producten zijn daarop ook getest.
De wood coatings bevatten ook licht echte kleuren en daarom kan de wood coatings nooit veranderen van kleur.

Mijn ervaring

Ik wilde mijn bank verfen, maar wist dat dit niet zelf ging lukken. Wat betreft de kleur was ik er al over uit. Ik heb het bedrijf Meijer Industrial Woodcoatings benaderd en zij hebben me uitstekend geholpen naar mijn wensen en behoeften.

verfDe bank zag er weer als nieuw uit en ik ben heel blij dat ik het bedrijf benaderd heb. Ook wood coatings nodig? Benader dan ook het bedrijf Meijer Industrial Woodcoatings.

Meer verhalen