Administratiekantoor Arnhem

Financiele diensten

Ik heb een eigen bedrijfje. Het was erg leuk en spannend om dit op te zetten. Gelukkig loopt het erg goed. Er was echter een ding waar ik echt altijd tegenop keek en dat was mijn administratie. Dit probleem is nu opgelost, want ik heb hiervoor een administratiekantoor in Arnhem ingeschakeld.

Professionele medewerkers


De medewerkers bij het Administratiekantoor in Arnhem zijn erg professioneel. Zij weten heel goed waar zij mee bezig zijn. Zij pakken de werkzaamheden voor mijn bedrijf op een goede manier op. Tevens denken zij goed mee. Als er bijvoorbeeld iets verandert in de wetgeving, dan nemen zij contact met mij op om dit te bespreken. Maar ook als zij tegen een probleem of lastige situatie aanlopen bij mijn administratie, dan weten zij eigenlijk al gelijk hoe dit opgelost kan worden. Hierdoor heb ik veel vertrouwen in hen. Wat ik ook prettig vind, is dat ik in principe een vast contactpersoon heb. Hij behandelt al mijn zaken, maar mocht hij een keer niet aanwezig zijn, dan kan ik mijn vraag ook aan een collega van hem stellen. Meestal kan deze persoon mij dan ook wel helpen en mocht het toch niet lukken, dan belt mijn contactpersoon mij altijd snel weer terug.

Financieel advies

Belastingaangiftes


Wat ik vooral altijd erg vervelend vond om te doen, waren de belastingaangiftes. Elk kwartaal moest ik een kwartaal/btw-aangifte doen en dan moest er natuurlijk ook nog de jaarlijkse aangifte gedaan worden. Deze werkzaamheden worden nu onder andere door het administratiekantoor in Arnhem gedaan. Zij geven mij een seintje als ik weer gegevens aan moet leveren en als ik dat gedaan heb, verwerken zij alles. Zodra zij alles verwerkt hebben, krijg ik weer bericht van hen. Dit werkt heel goed en snel op deze manier!

Ik ben dus heel blij met dit administratiekantoor. Ik kan niet meer zonder hen!