De gevel beletteren

Als jij jouw gevel beletteren wilt is het verstandig om goed te weten wat je er precies op wilt hebben. De naam van het bedrijf, een te gekke logo of wellicht iets anders?

Op zich is het bedenken van een goede pakkende gevel geen lastig parket. Maar wat nou als dit ook daadwerkelijk op je pand komt te hangen? Vindt je het dan ook nog leuk of begin je dan te twijfelen? Hier had ik namelijk enorm veel last van en baalde als een stekker. Ik had voor een tijd terug ook mijn gevel laten opknappen. Dit heb ik tijdens mijn vakantie laten doen en bij terugkomst schrok ik me kapot! Het zag er niet uit, althans niet zoals ik het wilde hebben.

casino-etalage

Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen en terecht gekomen bij welovecolor.nl. Bij hun was het mogelijk om goede kwaliteit te krijgen zodat ik geen spijt achteraf zou hebben. Het is even afwachten hoe dat het eruit komt te zien zodra het op onze gevel hangt maar ik kan in ieder geval wel zeggen dat het niet slechter zal zijn als dat het was!