Een vloercoating bedrijf dat jou kan helpen

vloercoating bedrijf

Recentelijk heb ik bij een vloercoating bedrijf een vloercoating voor mijn vloer besteld. Ik ben de eigenaar van een fietsenwinkel, waar we met veel verschillende bijtende producten werken. Na een nieuwe vloer gelegd te hebben, wilde ik dat deze niet zou beschadigen. Daarom heb ik een bedrijf ingeschakeld dat beloofde mijn vloer te beschermen. Hier mijn ervaringen. 

vloercoating bedrijf

Waarom zou je een vloercoating aanbrengen? 

In mijn fietsenwinkel werk ik met allerlei oliën en chemicaliën. Deze hebben de nare eigenschap een vloer aan te tasten. Mijn vorige vloer zat permanent vol met vlekken die ik er niet uit kreeg. Na een nieuwe vloer aangelegd te hebben, wilde ik dit voorkomen voor de nieuwe vloer. Daarom heb ik een vloercoating bedrijf ingeschakeld. Deze beloofde een coating die waterdicht, anti-slip en mechanisch belastbaar zou zijn. Na enkele maanden is gebleken dat deze beloftes allemaal waar waren. Mijn vloer is nog steeds prachtig. 

Waar moet ik allemaal op letten bij het aanbrengen? 

Het kiezen van de juiste coating was niet makkelijk. Er zijn allerlei verschillende coatings die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Zo werken sommigen zowel op buitenvloeren als binnenvloeren en kunnen anderen gebruikt worden in hele warme ruimtes. Voor mij was het vooral belangrijk dat de vloer bestemd zou zijn tegen alle stoffen van mijn werkplaats. Als jij een nieuwe vloer hebt, raad ik aan op zoek te gaan naar een expert die je kan bijstaan in je keuze.