Eindelijk een nieuwe kassa kopen!

Kassa

Iets wat ik enorm vervelend vind is onze kassa… Deze dateert volgens mij nog uit de jaren ’60. Alles met de hand steeds invoeren, dat kost onwijs veel tijd. Hier zit ik niet op te wachten maar onze klanten al helemaal niet. Zodoende heb ik besloten dat wij een nieuwe kassa kopen gaan. Het is hoog tijd geworden om deze te vervangen!

Online gaan zoeken

Een kassa bestellen via het internet klinkt misschien erg vreemd, echter hebben wij kunnen slagen bij Bos systemen! Hier is het namelijk mogelijk om diverse kassa’s aan te schaffen welke een stuk voordeliger zijn als wat ik elders heb gezien. Ook het feit dat het door hen wordt geïnstalleerd op de zaak scheelt mij enorm. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om een kassa aan te schaffen en deze door hen te laten monteren.

Kassa

Enorm veel plezier!

Nog geen uur later stond de nieuwe kassa gemonteerd en wel klaar voor gebruik. Nadat wij een goede uitleg hebben gehad konden wij er eindelijk mee aan de slag! Ik kan je wel garanderen dat onze nieuwe kassa enorm goed werkt en het een stuk sneller is als de oude kassa die wij hebben gehad!