Het succes van activiteit gerelateerd werken

activiteit gerelateerd werken

Bij activiteit gerelateerd werken, hebben werknemers geen vaste werkplek. In plaats daarvan gaan ze naar een plek die ingericht is aan de hand van een bepaalde activiteit. Denk daarbij aan stille ruimtes waar werknemers in alle rust computerwerk kunnen uitvoeren, ruimtes die speciaal ingericht zijn voor vergaderingen, enzovoort. Het concept is relatief nieuw, maar nu al erg populair.

Volgens een grootschalig Zweeds onderzoek zou activiteit gerelateerd werken (AGW) zelfs aanzienlijk helpen om de productiviteit te verhogen en om werknemers zich beter te laten voelen in hun werkomgeving. Dat is geen wonder, want de verschillende werkplekken zijn speciaal ingericht om een bepaalde taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Als jij dus ook de productiviteit van je werknemers wilt verhogen, is het dus interessant om deze methodiek te overwegen.

activiteit gerelateerd werken

Hulp inschakelen

Als je AGW wilt toepassen bij jou op de werkvloer, schakel je het best een kantoorinrichter in. Deze professional is hierin gespecialiseerd. Daardoor weet hij precies hoe hij het moet aanpakken.

Het is bovendien moeilijk om dit zelf te doen, zeker zonder kennis of ervaring. Een inrichter weet daarnaast hoe hij het interieur sfeervol moet maken en ook dat is bevorderlijk voor de productiviteit!