Kennis gemaakt met reintegratiebedrijf Utrecht

Een goed en duidelijk reintegratiebedrijf Utrecht nodig? Neem dan snel een kijkje op de website van Work2Work. Op deze website wordt zowel jijzelf als ondernemer geholpen, maar ook jouw teamlid. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw collega niet meer zijn of haar functie kan uitvoeren. Dit kan door verschillende oorzaken komen waar jij niks aan kunt doen. In dit geval kun je ervoor kiezen om het 1e spoor van re-integratie actief te maken. Samen met Work2Work ga je dan ook druk aan de slag om te kijken of dat jouw teamlid een andere functie binnen het bedrijf kan uitvoeren.

Is dit helaas niet mogelijk, of heb jij geen verdere functie beschikbaar? Dan ga jij samen aan de slag met Work2Work om het 2e spoor te activeren. Dit houdt in dat jij opzoek gaat met jouw teamlid én Work2Work naar een passende nieuwe baan.

Geholpen dankzij mijn werkgever

Ook voor mij was het helaas onmogelijk om het werk uit te blijven voeren. Met veel klachten en tegenzin ging ik dagelijks naar het werk. Dit werd op een gegeven moment opgemerkt door mijn werkgever. Daaruit bleek dat ik niet meer geschikt was voor deze functie. Gelukkig heb ik wel een andere functie wat erg goed bij mij past op dit moment.