Meer klanten dankzij een acquisitietraining

salestopics-logo

Bij mij op het werk liepen wij enorm vast met het werven van klanten. Mijn werkgever heeft daarom besloten om het personeel te trainen voor het werven van klanten door middel van een acquisitietraining. In het begin wist ik niet zo goed wat ik hiervan kon verwachten, maar achteraf ben ik wel heel erg blij dat ik bij de acquisitietraining mocht zijn.

Veel informatie

Business presentationDe acquisitietraining werd gegeven door het bedrijf SalesTopics. Het bedrijf heeft eerder trainingen gegeven bij mij op het werk, maar deze keer ging het echt explicit over het benaderen en werven van klanten.

Zelf heb ik een functie waarbij ik veel met klanten te maken heb en daarom was het wel heel erg leerzaam. Er werd vanuit alle hoeken gekeken naar het acquireren van de klanten. En het is heel belangrijk dat het proces goed gaat.

Na de acquisitietraining heeft mijn werkgever een aantal veranderingen doorgevoerd. Het personeel heeft ook geprobeerd om zoveel mogelijk toe te passen en het begint zijn vruchten al af te werpen.

In een korte tijd hebben wij veel meer klanten kunnen benaderen en klant kunnen maken. Mijn werkgever is heel erg tevreden met het resultaat!