Ontdek @VIEW: de camera bewaking van G4S

Heb je als bedrijf behoefte aan verbeterde en verhoogde beveiliging? Dan kun je gebruik maken van @VIEW, de mobiele camera bewaking van G4S Safety solutions. Dit systeem zorgt ervoor dat opslagplaatsen, evenementen en werven goed worden bewaakt en dat deze gebieden compleet zijn te overzien. Werkplaatsen zijn op deze manier 24/7 beschermd tegen inbraak of diefstal. Met @VIEW worden PTZ-camera’s gebruikt waarbij het systeem op meerdere plaatsen kan worden ingezet. Wanneer de camera’s zijn aangesloten op netvoeding werkt alles direct. G4S Safety solutions biedt dus flexibele camera bewaking voor ieder bedrijf.

Slimme camera bewaking voor werven, opslagplaatsen en evenementen

Je kunt als bedrijf zelf bepalen wanneer de camera bewaking actief is: tijdens de werkuren of na de werkdag of tijdens een evenement. Met de juiste camera bewaking zorg je voor de bescherming en beveiliging van kostbare materialen maar kun je bijvoorbeeld bij evenementen ook bezoekers bewaken. Opslagplaatsen zijn vaak een prooi voor diefstal en met goede camera bewaking houd je alle magazijnen met waardevolle spullen goed in de gaten. @VIEW van G4S Safety solutions kan dankzij intelligente videoanalyse personen en objecten detecteren. Deze beelden kunnen indien nodig doorgestuurd worden maar ook geconsulteerd worden.

Daarnaast zorgt deze camera bewaking voor snelle actie: het doorsturen van de beelden, het raadplegen van politie of het sturen van een interventieploeg. Ook ontvang je als bedrijf na afloop een rapportage van de genomen acties en resultaten. De camera’s hebben niet alleen intelligente videoanalyse, maar ook anti-mist en anti-vorst functies, infrarood en wit licht. Ook herkent de camera personen van 100 meter afstand.