Verschillende verzendopties

goedkoop pakketten versturen

Om een goedkoop pakket versturen heb je meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van het type pakket dat je wilt versturen en de kosten die je bereid bent om te maken, zijn er een aantal opties voor elk soort pakket.

Standaard pakketbezorging

De definitie van “standaard” varieert afhankelijk van de vervoerder. Binnenlandse zendingen worden meestal binnen 1-3 werkdagen bezorgd. De gemiddelde verzendtijd voor een pakket naar het buitenland is 2 tot 5 werkdagen. Het nadeel van standaard pakketverzending is bijvoorbeeld dat je nooit zeker weet of een pakket wel de volgende dag wordt bezorgd.

goedkoop pakketten versturen

Brievenbus pakket

De naam zegt het al, dit zijn pakketten die door de brievenbus passen. Het voordeel van een dergelijk pakket dat door de brievenbus past is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Maar let wel op de maximale afmetingen, een gemiddeld brievenbuspakket kan 38 x 26,5 x 3,2 cm in afmeting zijn. Het maximale gewicht is meestal 2 kg.

Bezorging de volgende dag

Dit betekent niks anders dan vandaag besteld = morgen in huis. Deze pakketten worden vaak dezelfde dag nog verzonden nadat je hebt besteld.