Wat is vrijdagonline?

Vrijdagonline is een online bedrijft, die jou helpt bij het maken en optimaliseren van een website. Een website alsof die van hunzelf is. Met veel kennis en passie nemen de medewerkers elke opdracht hartstikke serieus. Het Groningse bedrijf is opgericht sinds 2010 en heeft al bijna 2000 klanten met veel succes geholpen. Bestaande uit negen medewerkers ontwikkelt het bedrijf zich nog iedere dag. Inmiddels werken ze in de omgeving van Schiphol en zijn er partnerships ontstaan. Neem een kijkje op www.vrijdagonline.nl voor meer informatie. Ook zijn de te vinden op social media; Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Wie zijn het?

Het negendelige team bestaat uit mensen met ieder hun expertise. Zo is er een software engineer, ook wel software ontwikkelaar genoemd.  Het team heeft ook een front-end developer, die verantwoordelijk is voor de technische kant van de website. Daarnaast is er een webdesigner & vormgever, een online media consultant en een online media consultant. Allen onder leiding van online marketingmanager. Door de brede samenstelling van dit team, wordt het product van begin tot eind geperfectioneerd. 

Diensten van Vrijdagonline

De diensten van Vrijdagonline zijn divers. Hieronder volgt een kort overzicht. 

De medewerkers van Vrijdagonline helpen je ook bij het maken teksten en nieuwsbrieven In overleg met de opdrachtgever is er altijd de mogelijkheid voor maatwerk. 

Wil je meer weten? Op de website vind je meer informatie over de prijs en de inhoud van de diensten. Je kunt ook hun social media bezoeken, een mail sturen of neem telefonisch contact op.