Zonnebrillen laten drukken als promotiemateriaal

Wij hebben zonnebrillen laten drukken als promotiemateriaal. Op deze brillen komt onze naam en logo te staan. Het leuke hiervan is dat onze klanten op deze manier reclame voor ons bedrijf maken. Want wie wil er in de zomer niet met zo een mooie en stoere bril rond lopen.

Ons bedrijf bestaat nog niet heel erg lang en daarom zijn wij op zoek naar verschillende mogelijkheden om reclame te maken. Eenmaal op de site van PR Products terecht te zijn gekomen, ging er een wereld voor ons open. Hier kan je heel veel materialen vinden om te laten bedrukken. Voordeel is dat je niet meteen een grote hoeveelheid hoeft te bestellen.

Reclame maken is op deze manier een kinderspel

Omdat wij er alles aan doen om ons bedrijf beter bekend te maken, zijn wij vaak op beurzen te vinden. Deze keer stonden wij op een vakantiebeurs en wat is dan mooier om brillen met ons logo en naam hier uit te delen. Het leuke was dat je aan het einde van de dag veel mensen met onze brillen op zag lopen. Behalve veel nieuwe klanten hebben wij ook meer bekendheid gekregen. Dat hebben wij ook te danken aan PR Products.