Eenvoudig online een naambordje bestellen

uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs-bordVoor mijn nieuw huis ben ik op zoek gegaan naar een naambordje. Als het naambordje voor mijn deur hangt dan is het huis helemaal af. Op het naambordje wil ik de namen van mijn vrouw en kinderen hebben.

Online bestellen

Eigenlijk ben ik helemaal niet van het bestellen van spullen online. In de winkels bij mij in de buurt kon ik het naambord dat ik wilde hebben niet vinden en daarom moest ik wel op het internet gaan zoeken naar het naambord.

Door goed te zoeken naar “naambordje bestellen” kwam ik terecht bij Unieknaambord.nl. Het naambord dat ik wilde hebben kon ik op deze website voor een hele goede prijs bestellen. Omdat ik niet lange meer wilde wachten heb ik maar direct het naambordje samengesteld.

Toen ik tevreden was met het ontwerp heb ik gedrukt op “naambordje bestellen”. Nadat ik mijn gegevens had ingevuld, kon ik heel erg makkelijk afrekenen met mijn eigen bank. Op deze manier wit ik zeker dat alles goed ging.

Een aantal dagen later kreeg ik het naambord binnen. Alles zag er precies zo uit als op de foto. Het naambord kon ik heel makkelijk aan de muur vastmaken en het zag er leuk uit!