Showroomkeukens

Showroomkeukens worden het hele jaar verkocht voor een scherpe prijs. De showroom wordt maandelijks vernieuwd en de showroom modellen worden natuurlijk niet weggegooid. De showroom modellen zijn nog in zeer goede staat. Deze worden voor een goedkopere prijs verkocht. Veel mensen kopen showroom modellen, omdat deze met afprijzingen verkocht worden. Doordat de showroom modellen al kant en klaar zijn, kan de keuken de zelfde week nog bij u in huis staan.

Keukens op maat

Elk huis is natuurlijk anders en heeft verschillende maten. De showroom modellen zijn niet altijd de juiste maat voor uw huis. Deze kunnen wel op maat gemaakt worden. De showroom modellen worden dan aangepast naar wens en er kunnen altijd nog onderdelen bijbesteld worden. Doordat de keuken op maat gemaakt moet worden, komen er wel kosten bij kijken. Er is wel altijd een goede service die wij u bieden. Wij zorgen dat u tevreden bent met u nieuwe showroomkeuken.

Neem contact op

Weet u niet precies hoe u nu verder moet? Bel gerust even op en onze keukencoaches helpen u graag verder. Wilt u de showroom modellen komen bekijken? Dat kan in een van onze filialen. Bij u in de buurt zit een I-kook filiaal.