Een leuke dag gehad tijdens het bezoek aan het museum Lalique

LOGO Museum Lalique

Mijn grootouders wilde graag een dagje uit met de familie. Daarom leek het ons ook een leuk idee om samen op het internet op zoek te gaan naar een museum dat glaskunstwerken tontsoostelt. Mijn gehele familie zijn namelijk erg grote kunstliefhebbers. 

Het Musée lalique in Doesburg 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een leuk museum bij ons in de buurt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken wakmen we uiteindelijk terecht op de website van Musee Lalique. De website van dit museum is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de verschillende kunstwerken dat het museum tentoonstelt. De informatie sprak ons allemaal erg aan omdat het Musée Lalique ook erg veel glaskunstwerken van grote kunstenaars tentoonstelt. 

museum arrangement

Het prosecco arrangement met een luxe lunch

Na het lezen van de informatie besloten we om voor het prosecco arrangement te gaan met een luxe lunch. We hebben met de gehele familie een erg leuke dag gehad. De rondleiding was erg leuk en vooral zeer leerzaam. We hebben ook allemaal erg genoten van de lekkere lunch.