Heerlijk een dag of weekend naar de sauna met Thermen Nijmegen

Sauna

Bij Thermen Nijmegen kun je helemaal tot rust komen met de sauna. Met prachtige rustruimten, heerlijk voedsel en verrukkelijke verwenbehandelingen vind je weer helemaal jezelf. Thermen Nijmegen heeft verschillende sauna’s en cabines zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past. Voor een dag of weekend naar de sauna ben je bij Thermen Nijmegen aan het juiste adres. Dus boek vandaag nog een afspraak zodat je snel kunt genieten van je saunabezoek.

Temperaturen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

De Thermen Nijmegen is een wellnesscomplex waar je echt even tot rust komt komen. Het ligt in de mooie, rustige en bosrijke omgeving in de provincie Limburg. Naast sauna’s en cabines biedt de Thermen Nijmegen ook beauty en ontspanningsactiviteiten zoals massage en make-up behandelingen. Je bent hierbij niet verplicht tot een saunabezoek of -arrangement. Daarnaast kun je ook heerlijk genieten in het restaurant van de Thermen Nijmegen.

Faciliteiten

Soorten sauna’s en cabines

De sauna’s hebben verschillende temperaturen, tussen de lagere temperatuur sauna van 65 °C tot een sauna van wel 100°C. Bij het gebruik van de sauna wordt altijd aangeraden dat je denkt om je eigen veiligheid, dus ga niet zomaar in de sauna van 100°C als je lichaam dit niet aankan. De keus is tussen een Eucalyptus sauna, een event sauna, een lichttherapie sauna, een Infraroodcabine en een Finse balken sauna.

Reserveren en webshop

Voor de sauna kun je heel gemakkelijk online reserveren. Je laat je gegevens achter en voor je het weet, kun je jezelf weer helemaal opladen met een wellness behandeling bij de Thermen Nijmegen.  Daarnaast heeft Thermen Nijmegen ook een webshop. Hier kun je onder andere arrangementen zoals een High Tea, waardebonnen, massages of andere behandelingen kopen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Neem dus gauw een kijkje op de website. Natuurlijk is telefonisch reserveren ook mogelijk.