Fabius Opleidingen

Je bent in je leven nooit uitgeleerd en het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen. Houd daarom je kennis en vaardigheden bij met een van de vele opleidingen van Fabius Opleidingen. Bij dit opleidingsinstituut vind je opleidingen die gericht zijn op de meest veelvoorkomende en gevraagde functies, zodat je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Fabius Opleidingen is de grootste opleider van Nederland als het gaat om Kantoor- en Boekhoudopleidingen. Al dertig jaar zorgt Fabius Opleidingen ervoor dat particulieren, overheidsinstanties en het bedrijfsleven goed opgeleid worden. 

Ruimt assortiment aan opleidingen

Misschien ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière en wil je je laten bijscholen of zelfs helemaal laten omscholen. Wat je reden ook is, Fabius Opleidingen helpt je hierbij. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan opleidingen, zodat je jouw volgende stap op de arbeidsmarkt kunt zetten. Met meer dan vijftien opleidingen op financieel, administratief en commercieel gebied zit er altijd een opleiding voor je bij. Van een opleiding Basiskennis Boekhouden in 10 weken, een opleiding tot Accountmanager in 45 weken, tot een opleiding tot Receptioniste/Telefoniste in 20 weken of een opleiding tot verkoopmedewerker in 40 weken. Bij Fabius Opleidingen zit er ongetwijfeld een opleiding tussen, die past bij jou. 

De opleiding die bij jouw schema past

Fabius Opleidingen biedt jou een erkend diploma, waar je geen vooropleiding voor nodig hebt. Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt. Je volgt de opleiding 1 avond of 1 ochtend in de week, zodat de opleiding goed bij jouw schema past. Daarnaast kun je op meer dan 50 locaties in het land terecht. Van Groningen tot aan Maastricht en alles er tussen in. Grote kans dus dat de opleiding waar jij interesse voor hebt, in de buurt te volgen is.