Goede reclame dankzij Real Gen

Iedereen die een eigen bedrijf heeft weet dat reclame maken zeer belangrijk is. Niet alleen een keer per maand een advertentie plaatsen in een regionale krant, nee reclame welke steeds up to date blijft en waar de klanten naar blijven zoeken. Zo had ik al verschillende keren een reclamefolder de deur uit gedaan met het aanprijzen van onze producten, ik verkoop leuke kleding,  vooral voor mensen met een maatje meer , online. Ik weet dat het moeilijk is als je een grote maat kleding hebt om hiervoor naar de winkel te gaan. Wat is beter om je kleding thuis, in je vertrouwde omgeving te kunnen passen, en mochten deze niet goed zitten, ze gewoon weer terug te kunnen  sturen. Doordat ik RealGen in handen heb genomen is het voor mij makkelijker om reclame voor mij bedrijf te laten maken. Real Gen zorgt ervoor dat mijn bedrijf via Google makkelijk te vinden is, dankzij bepaalde zoekwoorden kan ik zo de bewuste doelgroep bereiken.  mac12

Ik ben zeer tevreden

Omdat ik zelf niet wist hoe Real Gen precies te werk gaat heb ik eerst gebeld voor heet maken van een afspraak. Tijdens dit gesprek werd me duidelijk gemaakt hoe hun ervoor kunnen zorgen dat mijn bedrijf meer bekendheid krijgt, en waardoor ik meer klanten, dus meer omzet krijg. Ik moest zeggen dat het gesprek me zeer duidelijk waren, en ik nu precies weet wat ik kan verwachten. Ook is de mogelijkheid besproken om mijn bedrijf meer bekendheid op Youtube te geven door middel van een videocommercial. Onder het genot van een kopje koffie hebben ze me meerdere mogelijkheden laten zien, en ik ben tot de conclusie gekomen dat dit zeker een geweldige reclame voor mijn bedrijf is.  logo (1)

Duidelijk verschil

Doordat ik een linkbuilding pakket bij Real Gen heb afgenomen heb ik de mogelijkheid om alles geheel uit te besteden. Ik heb er geen omkijken meer naar om mijn bedrijf te promoten. Het enige wat ik hoef te doen is om de nieuwe klanten in mijn bestand te schrijven, en reken maar dat dat aantal enorm is toegenomen. Ik merk duidelijk verschil van voor de hulp van Real Gen en na de hulp. Mijn telefoon en internet heeft nog nooit zo roodgloeiend gestaan. Door het hele land komen de aanmeldingen binnen, mensen met een maatje meer die blij zijn om nu eindelijke een site te hebben gevonden waar leuke, maar vooral ook betaalbare kleding is te vinden.

Zeer professioneel bedrijf features-iphone2-221x300

Ik moet zeggen dat mijn bedrijf op een zeer professionele manier naar de top van bekendheid wordt gebracht. Inmiddels hebben heel veel mensen met een maatje meer mijn bedrijf via de zoekmachine op Google gevonden. Dit was zonder de hulp van Real Gen zeker niet gelukt, en nog wel op een zeer korte termijn. Ook de videacommercial is tot een hit gepromoveerd, inmiddels is die clip al duizenden keren bekeken. Krijg ook geweldige reactie van mensen die kleren bij mijn bedrijf hebben besteld, ze kunnen nu zonder problemen netjes gekleed door het leven gaan, en dat voor een betaalbare prijs.