Betaald jouw werkgever de heftruck cursussen?

heftruck cursussen

Moet jij vanuit jouw werk heftruck cursussen nemen? Dan heb ik een goede tip voor jou. Namelijk om dit te doen via PTC Opleidingen. Zo ken ik meerdere mensen binnen mijn omgeving die werkzaam zijn in een magazijn. Het is dan ook al meerdere jaren verplicht om een certificaat te hebben indien je in een magazijn werkt mij voertuigen. Zij allen zijn zeer positief over deze firma. Vooral de goede service en inhoudelijke lessen komen hier steeds terug. 

Zo is het ook mogelijk bepaalde wensen aan te geven, zoals bijvoorbeeld alleen lessen in het weekend. Verder werken hier dan ook alleen gecertificeerde instructeurs. Hiermee ben je dus verzekerd van kwaliteit en zorgen zij ervoor dat je alles de eerste keer haalt.

Pakket die erg goedkoop is

heftruck cursussenOmdat de meeste mensen deze cursus zelf moeten betalen is het ook meegenomen wanneer deze niet al te duur is. Wanneer je zelf naar de website ptcopleidingen.nl gaat, zul je zien dat zij verschillende pakketten aanbieden. Je hebt hier dan ook veel mogelijkheden. Wanneer jij twijfelt of welk pakket het best geschikt is voor jou, kun je altijd vrijblijvend contact met hun opnemen.

Heb jij nog vragen die aan mij gerelateerd zijn over dit artikel? Post dan een comment onderaan deze pagina.