NLP opleiding

Een NLP opleiding volgen is iets wat ik al een lange tijd wilde doen, echter kon ik geen geschikte bedrijf vinden om deze opleiding te volgen. Door op het internet te gaan zoeken naar informatie ben ik terecht gekomen op de website van Iepdoc.nl. Hier heb ik de nodige informatie gevonden wat de doorslag heeft gegeven om een opleiding hierin te gaan volgen.

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om voor mezelf op te durven komen, iets wat afgelopen week maar niet ging. Op het werk vond ik het ook vrij lastig om bepaalde aspecten aan te pakken of los te laten. Door deze opleiding te volgen wist ik in ieder geval zeker dat het werk een stuk makkelijker zou gaan als dat ik gehad heb.

Goede zorgenDSCN0138

Het volgen van deze opleiding heb ik dan ook bij hun aangevraagd aangezien hun een stuk voordeliger zijn en niet te vergeten de goede zorg welke hun verlenen. Afgelopen week heb ik de eerste les gehad en moet eerlijk bekennen dat deze eerste les al een plezier op zich was! Diverse taken heb ik afgelopen week al anders gemaakt als dat ik het voorheen zou doen.