Alle voordelen van het shortleasen op een rijtje

Tegenwoordig zijn er heel veel manieren om aan vervoer te komen. Denk maar aan het openbaar vervoer. Bijna overal is er wel een verbinding van een vervoerder te vinden. Daarnaast staat Nederland ook bekend om de hoeveelheid fietsen hier, we zijn een land vol met fietsers. Maar de makkelijkste manier van vervoer blijft toch wel de auto. Deze kan je letterlijk vanaf je voordeur tot aan je plaats van bestemming brengen. Je kan vertrekken wanneer je wilt en zit in je eigen bubbel in plaats van op elkaar gedrukte vreemden in de openbaar vervoer spits. Maar niet iedereen kan een auto betalen. Gelukkig zijn er leasecontracten. In deze blog vertel ik daar meer over. Lees je mee?

 

Dealerleasing als bedrijf

 

Bij Dealerleasing.nl hebben ze misschien wel het perfecte leasecontract beschikbaar. Dit bedrijf biedt namelijk shortleasecontracten aan. Dat betekent dat je niet jaren aan een leasecontract vast zit en op kan zeggen wanneer jij dat wil, per maand zelfs! En dat niet alleen hun leasecontracten zijn ook nog eens all-in, dus er zijn geen extra verborgen kosten die nog eens bovenop het contract komen. Er is een gratis ophaal-en brengservice zodat jij nooit zonder een auto hoeft te zitten en je niet in bochten hoeft te wringen om er 1 op te halen.

 

Meer dan genoeg opties

 

Daarnaast biedt Dealerleasing ook nog eens meer dan genoeg opties, van personenwagens tot bestelbusjes. Maar ook elektrisch rijden is mogelijk. Dit is het bewijs dat het bedrijf graag meedenkt en zich ook op de toekomst richt. Populaire merken zoals Fiat en Audi zijn ook te verkrijgen. Bedenk zelf wat voor auto je nodig hebt en/of neem contact op met het bedrijf om je te laten adviseren.

 

Mogelijkheden voor iedereen

 

Maar al die keus en het gemak is nog niet eens het beste aan een leasecontract bij Dealerleasing.nl. Het mooiste is waarschijnlijk dat bijna iedereen een auto kan huren. Een shortlease met negatieve BKR is bij velen wel een probleem maar niet hier. Er wordt namelijk per klant naar een situatie gekeken. Zo zijn shortleasecontracten ook voor ZZP’ers mogelijk. Je kunt simpelweg een aanvraag doen of contact opnemen met het bedrijf en de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie doorspreken.

 

Goed contact, goed beoordeeld

 

Op de website van Dealerleasing.nl is heel overzichtelijk te zien wat de opties zijn, hoe een aanvraag kan doen en hoe je contact op kan nemen. Het bedrijf wordt goed beoordeeld en dat is zeker niet gek gezien het gemak waarmee je informatie kan winnen en uiteindelijk een auto kan huren.