Een nieuwe auto is niet nodig

kopen van audi

Ik wil even van te voren duidelijk hebben gemaakt dat ik het heb over een eerstehands auto – eentje die je nieuw koopt van de dealer en waar je de eerste berijder van bent. Nu is het ook zo dat ik even heb gekeken wat de lease-opties voor mij allemaal zijn, en dat valt allemaal best wel tegen. Daarom ben ik maar eens gaan kijken naar tweedehands auto’s en in het bijzonder de Volkswagen Golf tweedehands, een auto waarvan ik het idee heb dat die best wel goed bij me past en waar ik verder mee ga kunnen komen als ik dat wil.

Opletten voor de juiste deal

Er zijn een hele hoop mensen die auto’s aanbieden die zelf niet eens weten wat ze nou precies verkopen. Er zijn ook mensen die auto’s aanbieden die precies weten wat ze verkopen, maar ervoor kiezen om bepaalde mankementen van de auto volledig te verzwijgen. Dat zou natuurlijk ontzettend zuur zijn, als je ten prooi valt aan een van deze mensen, of beter gezegd, een van deze auto’s, ook omdat de garantieregeling natuurlijk heel anders werkt. Dan is het best wel in je voordeel om een instantie te gebruiken waar je dat vertrouwen wel over kunt hebben.

Een betrouwbare partij gevonden

Zoals in de titel al gesuggereerd is, heb ik uiteindelijk een betrouwbare partij gevonden die mij verder heeft kunnen helpen in het uitzoeken van de juiste auto voor mij. Het is uiteindelijk een Volkswagen Polo tweedehands geworden, die misschien een paar jaartjes ouder is en al wat kilometers op de teller heeft staan, maar die voor de rest eigenlijk helemaal tiptop in orde is, en dat is aan het einde van de dag wat je echt het liefste wilt: een auto waar je op kan vertrouwen, die niet ineens stil komt te staan en waar je van geniet.