Een cadeau voor je opa en oma: elektrische vouwfietsen

Electrische vouwfietsen

Als je, je opa en oma een leuk cadeau wil geven zijn elektrische vouwfietsen een heel erg leuk idee. Misschien zijn ze wel 50 jaar getrouwd binnenkort en wil je met de hele familie een cadeau geven. Vouwfietsen zijn enorm handig, omdat je ze makkelijk kan opbergen en eventueel meenemen. En dan zijn ze ook nog een in een elektrisch model verkrijgbaar. Je opa en oma zullen hier denk ik erg blij mee zijn. Als je een wat kleinere familie hebt is het misschien wel erg duur. Dan kan je ook samen geld in een envelopje doen en dan kunnen ze zelf een fiets aanschaffen. 

Andere cadeau ideeën 

Naast elektrische vouwfietsen zijn er nog veel meer leuke cadeautjes die je aan je opa en oma kan geven. Je kunt bijvoorbeeld een fotoalbum of -boek maken met allemaal herinneringen van jullie familie erin. Of je kunt samen met je opa en oma een dagje weggaan en ergens lekker lunchen. Genoeg leuke dingen om te doen. 

Electrische vouwfietsen

Verschillende modellen

Als je toch voor een fiets wil gaan is er erg veel keus uit verschillende modellen. Je hebt bijvoorbeeld het comfort model waarbij er gebruik is gemaakt van extra grote wielen voor nog meer rijcomfort. Ook is er de mini uitvoering, deze is extra klein en dus nog makkelijker om mee te nemen als je de fiets onderweg wil gebruiken. Een elektrische vouwfiets is zeker iets om over na te denken voor je volgende vakantie.